BVRGS studiedag voor Supervisoren 14 maart 2024 | BVRGS - Belgische Vereniging voor Relatietherapie Gezinstherapie en Systeemcounseling

Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling
Afbeelding

BVRGS studiedag voor Supervisoren 14 maart 2024

 

Afbeelding
Uit liefde voor de stiel

 

Systemisch werk, als counselor of als relatie-en gezinstherapeut, is een ambacht. Een vak dat langzaam en al doende in de vingers kruipt. Een metier waar moed voor nodig is. En ook geduld, vertrouwen en een stevige theoretische basis.

Een supervisor, mentor, vertrouwenspersoon helpt hier zoekend in groeien, als steun en  toeverlaat. Spiegelend en containend.  Het is van belang dat ook deze stiel zijn plaats krijgt. Supervisie is een fundament van een goede beroepsethiek en een kans tot verbinding.

Op een dag voor supervisoren en opleiders willen we hierover uitwisselen. Over wat die theoretische ingrediënten dan juist zijn. Over welke traditie we vasthouden en over hoe eigentijds we zijn.  Over luisteren en dialogeren. En bovenal over héél véél passie en liefde voor de stiel.

De BVRGS kan rekenen op de Commissie Supervisie, die met goesting deze ontmoetingsdag organiseert op 14 maart 24. Alle erkende supervisoren, aspirant-supervisoren, opleiders en opleiders-in-opleiding en vanzelfsprekend ook hun NVRG-collega’s zijn zeer welkom! 

Meer info volgt vlug, maar hou alvast aan in je agenda!