Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling
Afbeelding

Lid worden

Lid worden? Ontdek de voordelen.

BVRGS is de Belgische vereniging voor relatie- en gezinstherapie en systeemcounseling. Via deze website willen we u graag zo compleet mogelijk informeren als lid (of aspirant-lid) van onze vereniging, om lid te worden of met een hulpvraag.

Therapeut

Lid worden als therapeut

De aanvraag tot lidmaatschap van de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling als therapeut gebeurt in een aantal stappen. De BVRGS is lid van de Europese Vereniging voor Familietherapie EFTA - NFTO. Dit heeft alleen maar voordelen. Ontdek ze allemaal specifiek als Therapeut hieronder.

  • Opname in onze overzichten en databanken
  • Abonnement op het tijdschrift Systeemtherapie.
  • Toegang tot unieke opleidingen en informatie
  • Netwerken met collega's
Counselor

Lid worden als Counselor

Gefeliciteerd en welkom, u zet een belangrijke professionele stap met u aanvraag tot lidmaatschap van de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling. De BVRGS is lid van de Europese Vereniging voor Familietherapie EFTA – NFTO.

Systemische Counselors hebben een opleiding van twee jaar gekregen in een door de BVRGS erkend opleidingsinstituut.

Word lid als counselor

Opleider

Erkende opleiders

Alle erkende opleiders van de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling voldoen aan de erkenningsvoorwaarden

Lijst van de erkende opleiders

Supervisor

Erkende supervisors

Alle erkende supervisoren van de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling voldoen aan de erkenningsvoorwaarden

Lijst van de erkende opleiders