Vacature: Psycholoog, Relatietherapeut, Seksuoloog, Bemiddelaar, Coach,… bij "Huis Vie" | BVRGS - Belgische Vereniging voor Relatietherapie Gezinstherapie en Systeemcounseling

Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling

Vacature: Psycholoog, Relatietherapeut, Seksuoloog, Bemiddelaar, Coach,… bij "Huis Vie"

Vacature: Psycholoog, Relatietherapeut, Seksuoloog, Bemiddelaar, Coach,… bij "Huis Vie" - Groepspraktijk voor Relatieversterking – doelgroep volwassenen en/of koppels

Ben jij een gepassioneerde professional op het gebied van relaties en persoonlijke groei? Werk je graag individueel en/of met koppels? Zoek je een inspirerende omgeving waar je kunt samenwerken met gelijkgestemde experts? "Huis Vie" biedt een unieke kans om deel uit te maken van een groepspraktijk die zich richt op het versterken van relaties met anderen en jezelf.

"Huis Vie" is een groepspraktijk die gespecialiseerd is in het bevorderen van gezonde en duurzame relaties. Onze praktijk hanteert een systeemtherapeutische en/of EFT-gerichte benadering, waarbij we aandacht besteden aan zowel de interpersoonlijke relaties als de innerlijke wereld van individuen. De naam "Huis Vie" staat voor "Verbinding, Introspectie en Evenwicht", wat de kernwaarden van onze praktijk weerspiegelt.

We bieden een veilige en serene omgeving waar cliënten de relatie met zichzelf en anderen kunnen versterken. Ons team van ervaren professionals werkt nauw samen en gelooft in de groeimogelijkheden van elke cliënt.

Ben JIJ de gedreven en gepassioneerde professional (psycholoog, relatietherapeut, arts, seksuoloog, bemiddelaarcoach,..) die ons team wil versterken?

Stel je dan zeker kandidaat in onze net gestarte groepspraktijk! Gezien de vele aanmeldingen zoeken we op dit moment drie nieuwe collega’s. 

Functievereisten:

 • Je rondde een relevante opleiding af in de humane wetenschappen (psychologie, orthopedagogie, seksuologie, maatschappelijk werk, gezinswetenschappen, coaching, bemiddeling, enz.)
 • Een systeemtherapeutische opleiding (afgerond of startende) strekt tot aanbeveling
 • Je hebt minstens enige ervaring in het werken met individuen en/of koppels op het gebied van relaties en persoonlijke groei
 • Je bent bereid om te werken vanuit een systeemtherapeutische en/of E(motionally)F(ocused)T(herapy)-gerichte benadering
 • Je beschikt over uitstekende communicatie- en luistervaardigheden en staat open om over jezelf en je werk te reflecteren
 • Je bent een gemotiveerde teamplayer die met de nodige zelfstandigheid aan de slag kan
 • Je gelooft in levenslang leren en evidenced-based werken
 • Je hebt een passie voor relatiegericht werken en wilt graag bijdragen aan het welzijn van anderen

 

Kortom een toffe collega die goesting heeft om samen met ons te bouwen aan betere relaties!

Wij bieden:

 • Een stimulerende en ondersteunende werkomgeving met jarenlange opgebouwde expertise in het werken rond menselijke relaties (zowel individueel als met koppels)
 • Een blijvende focus op innovatie en vernieuwing 
 • Flexibele  en vrij te kiezen werktijden
 • Een rustige en serene werkplek aan de Sterre te Gent, dichtbij vele invalswegen en openbaar vervoer. Gratis parkeren kan je langs de Oudenaardsesteenweg.
 • Een samenwerkingsovereenkomst op zelfstandige basis in bij- of hoofdberoep
 • Een gevarieerde en boeiende caseload met individuen en koppels
 • Intervisie met plezierige J collega’s en een ondersteunend team

 

 

 

Wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerd team en bijdragen aan het versterken van relaties? Stuur je cv en eventueel je motivatie naar info@huisvie.be of Kortrijksesteenweg 861, 9000 Gent.

Vragen? Mail of bel gerust naar Nele Van Daele (0468142197) of Leila Hemelsoet (0497657371). 

Locatie: Kortrijksesteenweg 861, 9000 Gent. 
Websitewww.huisvie.be (in opbouw)
E-mailinfo@huisvie.be

Contactpersoon
Nele Van Daele - Leila Hemelsoe
Postcode + gemeente
9000 Gent
publicatiedatum
Straat + nr
Kortrijksesteenweg 861
Tel
Nele Van Daele: 0468142197 - Leila Hemelsoet: 0497657371
E-mailadres
info@huisvie.be
Organisatie
Huis Vie