studiedag VVPT: A day of teaching with Liselotte Grünbaum 9.06.2023 | BVRGS - Belgische Vereniging voor Relatietherapie Gezinstherapie en Systeemcounseling

Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling
Afbeelding

studiedag VVPT: A day of teaching with Liselotte Grünbaum 9.06.2023

A day of teaching with ... Liselotte Grünbaum 9.06.2023

 

Beste VVPT lid, beste therapeut,

 

Spel en activiteit vormen dé communicatiemiddelen bij uitstek voor kinderen en jongeren die we ontmoeten in onze klinische praktijk. Prof Nicole Vliegen KULeuven ) en psychodynamisch therapeute

drs. Liselotte Grünbaum (Aalborg University, Denemarken) zoomen tijdens deze dag in op dit thema, dat zo centraal staat in de opleiding en het werk van elke kinderpsychotherapeut.

Spel geeft ons een inkijk in de belevingswereld van het kind, die zowel onthullend als verhullend is. De gelaagdheid en de raadselachtigheid van therapeutisch spel daagt de therapeut uit om speels aanwezig te zijn, te denken en te handelen. De verbinding die via het spel ontstaat kan een hefboom zijn voor therapeutische groei, voor verandering, voor herstel.

 

We nodigen u graag uit op onze day of teaching with Liselotte Grünbaum op vrijdag 9 juni 2023 in het UPC Kortenberg.  In overleg met onze sprekers kiezen we voor een live studiedag met een interactief gedeelte . Enkel Europese collega’s en EFPP afgevaardigden kunnen deelnemen via online streaming.

Op zaterdagochtend 10 juni 2023 organiseert VVPT in samenwerking met RINO Vlaanderen een workshop met Liselotte Grünbaum in de jeugdherberg van Leuven.

 

Zowel de studiedag als de workshop zullen volledig in het Engels verlopen.

 

Meer info omtrent de studiedag en de workshop is terug te vinden in bijlage of via onze website.

 

Ben je nog niet ingeschreven, aarzel niet en schrijf je snel in via onderstaande  inschrijvingsknop. 

Wenst u deel te nemen aan de workshop kan je registreren via info@rinovlaanderen.be.

 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur VVPT