Psycholoog – Psychotherapeut voor volwassenen in Lier | BVRGS - Belgische Vereniging voor Relatietherapie Gezinstherapie en Systeemcounseling

Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling

Psycholoog – Psychotherapeut voor volwassenen in Lier

Psycholoog – Psychotherapeut voor volwassenen in Lier

 

Agora is een groepspraktijk die wil werken met therapeuten met verschillende achtergrond, met als doel dat we mekaar kunnen inspireren, kunnen bevruchten en dat er niet eenzijdig dogmatisch gedacht wordt. Er wordt sterk ingezet op een team waarin wederzijdse ondersteuning en een open, groei-geörienteerde houding gecultiveerd worden. In de grote omgeving van Antwerpen heeft Agora een ruim netwerk van doorverwijzers. 

Voor een nieuwe vestiging in Lier zijn we op zoek naar een gemotiveerde systeemtherapeut die deze nieuwe praktijk mee vorm willen geven. Bij voorkeur heb je de opleiding relatie- en gezinstherapie afgerond of ben je daar mee bezig en wil je graag met volwassenen werken (individueel of koppels).

Affiniteit met trauma-sensitieve therapie, Lichaamsgerichte of experiëntiële methodieken zijn een meerwaarde.

 

Wij bieden een boeiende job op zelfstandige basis (min. 8u per week) in een nieuwe volledig ingerichte groepspraktijk die gelegen is in een rustige, groene omgeving. 

We hebben 3 volledig ingerichte therapieruimtes met wachtruimte, toiletten en keuken. Daarnaast wordt gezorgd voor bekendmaking via website en de grafische vormgeving van visitekaartjes. Ook internet, koffie en thee worden voorzien. 

 

Het is ook mogelijk om eigen cliënten mee te nemen. Er wordt verwacht om deel te nemen aan teammomenten en intervisie, deze worden in onderling overleg georganiseerd.

 

 

Starten kan vanaf januari 2023 en kan voorlopig nog op alle weekdagen zowel overdag als ’s avonds alsook op zaterdag.

 

 

Interesse?

 

Meer info:       www.agora-antwerpen.be

Sollicitatie:      ward@agora-antwerpen.be

 

 

Postcode + gemeente
2500 Lier
publicatiedatum
E-mailadres
ward@agora-antwerpen.be
Organisatie
Agora