Vacature Psycholoog en/of (Psycho-)therapeut M/V/X | BVRGS - Belgische Vereniging voor Relatietherapie Gezinstherapie en Systeemcounseling

Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling

Vacature Psycholoog en/of (Psycho-)therapeut M/V/X

                                                                                                                             

De Zijnsplek - Voetbalstraat 30 - 9050 Gentbrugge

info@dezijnsplek.be – dezijnsplek.be – 0468 06 16 28

 

 

 

DE ZIJNSPLEK ZOEKT

een Psycholoog en/of (Psycho-)therapeut M/V/X

 

De Zijnsplek is een multidisciplinaire, therapeutische groepspraktijk omgeven door groen voor mentaal, emotioneel, sociaal en fysiek welzijn. Om wachtlijsten te vermijden en onze teamwerking te verrijken, zijn we op zoek naar een Psycholoog en/of (Psycho-)therapeut om ons team te vervolledigen.

 

PROFIEL

• Je hebt kwaliteitsvolle therapie-opleidingen genoten en geniet nog steeds van bijscholing en navorming.
• Je hebt een specialisatie bij voorkeur in één of meerdere domeinen als de Psychoanalyse, Schematherapie, EMDR-therapie, Cliënt-Centered therapie, Gesprekstherapie, etc.
• Je hebt al heel wat jaren klinisch-psychologische en/of therapeutische ervaring opgedaan en een eerste, eigen cliëntenbestand uitgebouwd. Je beschikt over een eigen website en netwerk.
• Je kan zelfstandig werken maar je wil je ook engageren in een teamwerking en mee richting geven aan de verdere ontwikkeling van de groepspraktijk.
• Je voelt je aangetrokken tot een stroming-overschrijdende, mensgerichte en holistische benadering van (psycho-)therapie en welzijnswerk. Je kan je volledig vinden in en voelt een volle JA bij de visie van De Zijnsplek.
• Je voelt je aangetrokken tot een beleid waarin participatie, inspraak en gedeeld leiderschap de boventoon voert en wenst hieraan bij te dragen.
• Je werkt in een zelfstandigenstatuut en wenst 4 tot 6 dagdelen (van 4u) per week te werken. Je bent geëngageerd om jarenlang (minstens 1 jaar) deel uit te maken van de groepspraktijk.

 

AANBOD

• Een rustig gelegen, kwaliteitsvol praktijkhuis in het groen met huiselijk ingerichte individuele en groepsruimtes, terras en tuin. Vlot bereikbaar met openbaar vervoer, vlakbij Gent centrum en op wandelafstand van de Gentbrugse Meersen.
• Een kleine, multidisciplinaire teamwerking (een team van 6) met maandelijkse bijeenkomsten, zijnde overlegmomenten en intervisie. Ons overleg is steeds gebaseerd op inspraak, gelijkwaardigheid, zorg voor elkaar en vertrouwen.
• Een onderling te bepalen werkurenregeling en faire kostenregeling (maandelijkse bijdrage).
• Ondersteuning in de verdere uitbouw van je cliëntenbestand dankzij een goede reputatie, een fijn netwerk en de bestaande, maar ook toekomstige verwijskanalen van onze gevestigde praktijk.
• We voorzien voor jou een plaats op onze website, gepersonaliseerde visitekaartjes en een mailbox zodat we op een professionele manier naar buiten kunnen treden als groepspraktijk.

 

OPSTART

Opstartdatum is voorzien op 1 januari 2023 of indien gewenst vroeger.
Dit kan in samenspraak vastgelegd worden.

 

SOLLICITEREN

>> We horen graag hoe jij jouw expertise, visie en persoonlijkheid ziet inpassen in onze groepspraktijk. Vertel het ons!

 

PRAKTISCH

Stuur jouw CV en motivatie t.a.v. Leen De Mulder naar info@dezijnsplek.be voor 10 oktober 2022. Je krijgt sowieso een antwoord van ons wanneer je solliciteert. Eerste gesprekken zullen doorgaan in het begin van de maand oktober en in een eventuele tweede ronde maak je ook kennis met de andere teamleden.

 

 

Contactpersoon
Leen De Mulder
Postcode + gemeente
9050 Gentbrugge
publicatiedatum
Straat + nr
Voetbalstraat 30
Tel
0468/06.16.28
E-mailadres
info@dezijnsplek.be
Organisatie
De Zijnsplek