Vacature zelfstandige relatie- en gezinstherapeut / systeemcounselor te Sint-Niklaas | BVRGS - Belgische Vereniging voor Relatietherapie Gezinstherapie en Systeemcounseling

Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling

Vacature zelfstandige relatie- en gezinstherapeut / systeemcounselor te Sint-Niklaas

Vacature zelfstandige relatie- en gezinstherapeut / systeemcounselor  te Sint-Niklaas

 

Multi-disciplinaire groepspraktijk Het Mercatorhuis is op zoek naar een zelfstandige ( in bij- of hoofdberoep) relatie- en gezinstherapeut / systeemcounselor om onze groepspraktijk te versterken. 

 

We zijn op zoek naar een medewerker:

·- met een bachelor of master psychologie of andere sociale wetenschappen en met een bijkomende langdurige opleiding in psychotherapie of counseling of andere of bezig aan dergelijke opleiding.

·- Je hebt minimum 3 jaar ervaring, kan zelfstandig werken. Je bouwt zelf een eigen cliëntenbestand op, regelt zelf je afspraken en voorziet zelf een telefoonnummer.

·- Je werkt graag samen om onze groepspraktijk bekend te maken en om aan intervisie te doen. 

·- Je huurt een ruimte per dagdeel van 4 of 6 uren, minimum 1 lang of 2 korte dagdelen per week. 

 

Het Mercatorhuis is een inspirerende ontmoetingsplek waar we vertrekken vanuit een dialogische, collaboratieve visie in het samenwerken. Dit wil zeggen dat we niet werken vanuit een expert-positie maar net vanuit het samen zoeken. We gaan op zoek naar de dialectiek tussen verschillende personen, visies, benaderingen. In samenspraak organiseren we regelmatig bijeenkomsten om in gesprek te gaan met elkaar. Het Mercatorhuis wil een plek zijn waar we steun vinden bij elkaar in ons werk. Daarom werkten we het laatste jaar ook een traject uit om elkaar te steunen bij moeilijke situaties met cliënten.

 

Het Mercatorhuis beschikt over 4 consultatieruimtes: 1 kleine ruimte, 2 middelgrote ruimtes en 1 grote ruimte, een keuken / vergaderruimte, een wachtplaats en een mindervalide toilet. We bestaan nu reeds uit een team van 10 medewerkers: Een relatie-en gezinstherapeut, een creatieve therapeut, een ACT therapeut, een jongerencoach, een integratieve therapeut, een familiale bemiddelaar, een contextuele therapeut, een loopbaanbegeleider, een rouwtherapeut en een gestalttherapeut.

 

Heb je interesse? Stuur je motivatiemail en C.V. naar maartjeverschelden@gmail.com voor 16/04/22.

Als je mail aansluit bij wat we zoeken, zoeken we een moment voor een gesprek waarin we elkaar kunnen leren kennen en bekijken we of zowel jij als wij een samenwerking zien zitten. 

 

Contactpersoon
Maartje Verschelden
Postcode + gemeente
Sint-Niklaas
publicatiedatum
E-mailadres
maartjeverschelden@gmail.com
Organisatie
Het Mercatorhuis