Psycholoog (m/v) met specialisatie systeemtherapie | BVRGS - Belgische Vereniging voor Relatietherapie Gezinstherapie en Systeemcounseling

Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling

Psycholoog (m/v) met specialisatie systeemtherapie

 

 

 

De Zijnsplek - Voetbalstraat 30 - 9050 Gentbrugge

info@dezijnsplek.be – dezijnsplek.be – 0468 06 16 28

 

DE ZIJNSPLEK ZOEKT

 

een psycholoog (m/v) met specialisatie systeemtherapie

 

De Zijnsplek is een multidisciplinaire groepspraktijk omgeven door groen voor mentaal, emotioneel, sociaal en fysiek welzijn. We zijn op zoek naar een een psycholoog met specialisatie systeemtherapie om ons team vanaf begin maart 2022 helemaal compleet te maken. Leer ons kennen: www.dezijnsplek.be.

 

PROFIEL

 

  • Je bent master in de klinische psychologie (optie volwassenen) of gelijkgesteld en je bent erkend als psycholoog (psychologencommissie) en als klinisch psycholoog (visum WUG).
  • Je hebt een bijkomende specialisatie in systeemtherapie genoten en geniet nog steeds van bijscholing en navorming.
  • Je hebt al heel wat jaren klinisch-psychologische ervaring opgedaan en een eerste, eigen cliëntenbestand uitgebouwd. Je beschikt over een website en visitekaartjes.
  • Je kan zelfstandig werken maar je wil je ook engageren in een teamwerking en mee richting geven aan de verdere ontwikkeling van de groepspraktijk.
  • Je voelt je aangetrokken tot een stroming-overschrijdende, holistische benadering van psychotherapie en welzijnswerk. Je kan je volledig vinden in en voelt een volle JA bij de visie van De Zijnsplek.
  • Je werkt in een zelfstandigenstatuut en wenst minimum 4 tot 6 dagdelen (van 4u) per week te werken. Je bent geëngageerd om jarenlang (minstens 1 jaar) deel uit te maken van de groepspraktijk.

 

AANBOD

 

  • Een rustig gelegen, kwaliteitsvol praktijkhuis met huiselijk ingerichte individuele en groepsruimtes, terras en tuingedeelte. Vlot bereikbaar met openbaar vervoer, vlakbij Gent centrum en op wandelafstand van de Gentbrugse Meersen.
  • Een kleine, multidisciplinaire teamwerking (een team van 6) met maandelijkse overlegmomenten en maandelijkse intervisie. Ons overleg is steeds gebaseerd op inspraak, gelijkwaardigheid, zorg voor elkaar en vertrouwen.
  • Een onderling te bepalen werkurenregeling en faire kostenregeling.
  • Ondersteuning in de verdere uitbouw van je cliëntenbestand dankzij een goede reputatie en de bestaande, maar ook toekomstige verwijskanalen van onze gevestigde praktijk.

 

DATUM INDIENSTTREDING

 

Bij voorkeur ten laatste begin maart 2022.

 

PLAATS VAN TEWERKSTELLING

 

Groepspraktijk De Zijnsplek, Voetbalstraat 30, 9050 Gentbrugge.

 

SOLLICITEREN

 

Stuur jouw CV en motivatiebrief voor 31 januari t.a.v. Leen De Mulder naar info@dezijnsplek.be. Je krijgt sowieso een antwoord van ons wanneer je solliciteert. Eerste gesprekken zullen doorgaan in de laatste week van januari en in een eventuele tweede ronde maak je ook kennis met de andere teamleden.

Contactpersoon
Leen De Mulder
Postcode + gemeente
9050 Gentbrugge
publicatiedatum
Straat + nr
Voetbalstraat 30
E-mailadres
info@dezijnsplek.be
Organisatie
De Zijnsplek