Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling

Psychotherapeut (m/v)

Het Orthopedagogisch Centrum CLARA FEY is een ondersteuningscentrum dat gespecialiseerde zorg biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of bijkomende ondersteuningsnoden, hun

gezin en naaste betrokkenen. 
 

Door onze brede werking en onze kwalitatieve ingesteldheid zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en cliëntgerichte medewerkers die belang stellen in een functie binnen een uiterst mensgerichte organisatie.  Om onze dienstverlening optimaal te doen lopen, zoeken we een psychotherapeut die werkt vanuit de focus op duurzame zorg en tevreden cliënten, om samen met verschillende partners onze deskundigheid optimaal in te zetten.  Ben jij die persoon, aarzel niet te solliciteren!

 

Psychotherapeut (m/v)

Heb je een hart voor mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende ondersteuningsnoden? Heb je een passie voor het vak psychotherapie? Wil je werken in regio Brecht?

Solliciteer dan als psychotherapeut!

 

OC Clara Fey zoekt:

Een enthousiaste psychotherapeut die een actieve bijdrage levert in onze voorziening. Ben jij proactief en communicatief, dan hebben wij voor jou een leuke baan. Wij zoeken een collega die een therapeutische en professionele relatie wil aangaan met onze cliënten.

 

Dit ga je doen:

 • Je wordt tewerkgesteld als psychotherapeut en je bent gemotiveerd om te werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en eventueel bijkomende emotionele- of gedragsproblemen.
 • Je gaat individuele psychotherapeutische trajecten met onze doelgroep aan.
 • Je bent taakgericht en denkt beleidsvoorbereidend mee.
 • Als psychotherapeut volg je recente ontwikkelingen binnen zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking en weet deze doelgericht in te zetten.  
 • Je kan plannen, organiseren en evalueren.
 • Je zal deelnemen aan verschillende overlegmomenten, hierbij ga je vanuit jouw expertise ondersteuning bieden aan de teams. 
 • Je wordt ingeschakeld in het multidisciplinair team.

 

Je werkomgeving:

Je zal werken in een multidisciplinair team. Er heerst een informele sfeer waar collega's in teamverband samenwerken.    Onze campus is goed te bereiken met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer.

 

Jouw troeven:

 • Je beschikt over het diploma master in de Klinische Psychologie of master Klinische Orthopedagogiek en hebt een opleiding afgerond of gestart in psychotherapeutische begeleiding.
 • Jouw basishouding past binnen de visie en waarden van OC Clara Fey: open dialoog, perspectiefname, professionele onvoorwaardelijke acceptatie, zelfcontrole en zelfzorg. Je bent als het ware mee een ambassadeur van onze organisatie door actief onze missie te doorleven.
 • Je bent proactief, flexibel inzetbaar, communicatief en mensgericht ingesteld.

 

Ons aanbod:

Een gevarieerde functie met verscheidene ontplooiingskansen binnen een mens- en kwaliteitsgerichte organisatie die je de kans geeft om kinderen, jongeren en volwassenen die het moeilijk hebben in de maatschappij, te ondersteunen en te begeleiden.  Wij hebben een heel diverse werking verspreid over diverse campussen. Door deze spreiding van activiteiten en taakinhoud bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden aan. Je hebt de kans om je te vormen, expertise op te doen en bij te leren in verschillende domeinen. Ondersteuning van onze werknemers is hierin een belangrijk onderdeel. Denk hierbij aan nazorg en een uitgebreid permanentiesysteem. Dit alles is gesitueerd op een groene campus. Bij OC Clara Fey draait het om wat je kan en wat je doet, niet om waar je vandaan komt of wat je beperking of overtuiging is.

 

 • contract onbepaalde duur
 • Jobtime 19/38ste
 • Verloning volgens PC 319.01- naargelang diploma
 • Ingangsdatum: zo snel mogelijk
 • Een rookvrije en groene werkomgeving.
 • Deze functie zal worden ingevuld in Sint-Job-in-'t-Goor

 

Voor meer informatie over deze vacature, kan je terecht bij dhr. Michael Lippens op onderstaande gegevens:

Orthopedagogisch Centrum Clara Fey

Bethaniënlei 5

2960 Brecht

Tel: 03/636 01 13

 

Contactpersoon
Dhr. Michael Lippens
Postcode + gemeente
2960 Brecht
publicatiedatum
Straat + nr
Bethaniënlei 5
Tel
03/636 01 13
Organisatie
Orthopedagogisch Centrum CLARA FEY